Интер (Добрич) Спортист (Генерал Тошево)

Интер (Добрич) поднесе изненадата в Генерал Тошево

Футболистите на „Интер“(Добрич) поднесоха изненадата на старта в Трета лига – Североизточна аматьорска лига. Като гости на „Спортист 2011“(Генерал Тошево) в местно добруджанско дерби „Интер“(Добрич) постигна съвсем заслужена победа. Момчетата на треньора Веселин Игнатов явно са се подготвили пълноценно през зимната пауза, защото с играта си изненадаха домакините от Генерал Тошево. В 21-та мин. Иво Игнатов порази вратата на Георги Георгиев – 0:1. Двата тима хвърлиха доста усилия за промяна на резултата, но това до края на първата част не се осъществи и двата тима се прибраха на почивката с минималната преднина на гостите.

 

През втората част отново много добра и коректна игра и на двата тима позволи за много и бързи атаки към двете врати пазени зорко от Георги Георгиев (Спортист 2011) и Ферай Алимов (Интер). Все пак в 67-та мин. капитана на гостите Йордан Жендов преодоля двама защитници на домакините и от рамките на наказателното поле удвои преднината на „Интер“(Добрич).

 

Точно, безпристрастно и компетентно съдийство на Веселин Гацев с асистенти: Никола Тодоров и Ясен Яворов от Шумен.

 

В следващия кръг на 3 март „Спортист 2011“(Генерал Тошево) приема отново у дома „Дунав“(Русе), докато „Интер“(Добрич) по програма трябва да приеме у дома „Спартак 1918“(Варна), но между уговорка на двата футболни клубове срещата ще се играе на стадион Спартак във Варна.

 

САЛИМ  САЛИХ

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK