Черноморец Балчик Черноломец

Черноморец (Балчик) разгроми като гост Черноломец (Попово)

„Черноморец“(Балчик) започна с изразителна победа пролетният дял от първенството в Трета лига – Североизточна аматьорска група. Гостуването на „Черноломец“(Попово) се очакваше с интерес в предвид интригата в челото. Успешните игри на поповчани в контролите в зимната пауза мобилизираха още повече гостите от белия черноморски град. Момчетата на треньора Бойко Каменов излязоха в двубоя за победа и я постигнаха по безапелационен начин. Още в 3-та мин. Румен Николов порази вратата на Радосвет Христов за 0:1. Добрата игра на гостите беше възнаградена с нов гол във вратата на „Черноломец“(Попово). Негов автор стана Мартин Татаров в 10-та мин. – 0:2. Това като, че ли шокира футболистите на домакините, които и така не намериха правилният път към вратата на Павлин Евтимов. Бързите атаки на нападателите Беадир Беадиров, Тихомир Кънев и Светослав Славчев не дадоха резултат както през първата, така и през втората част на мача. „Черноморец“(Балчик) диктуваше играта и през второто полувреме. Пълната преса по целия футболен терен, бързите многоходови атаки им позволи да реализират нови три гола във вратата на Радосвет Христов. В 68-та мин. Данаил Димов преодоля защитата на домакините и покачи на 0:3. Десет минути преди края Ивайло Русев и в 85-та Мирослав Начев оформиха крайното 0:5.

 

Заслужена победа на футболистите на „Черноморец“(Балчик). Надиграха ни по целия футболен терен. В сравнение от есента са много по-добре, след като са привлекли нови футболисти за пролетния сезон – каза след мача треньора на „Черноломец“(Попово) Диян Кирилов.

 

В следващия кръг на 3 март (сряда) от 15,00 часа „Черноломец“(Попово) гостува на „Доростол“(Силистра), докато „Черноморец“(Балчик) приема у дома „Тополи 2010“(Тополи)

 

САЛИМ  САЛИХ – ШУМЕН

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK