ЦСКА Левски

ЦСКА и Левски искат конгрес на 30 април

Подписка начело с ЦСКА и Левски иска провеждане на конгрес на БФС на 30 април (петък). Това обяви кандидатът за президент Христо Порточанов. Изпълнителното бюро предложи 25 юни като дата, която трябва да бъде приета от Изпълкома.

 

"Нас това не ни устройва и затова внасяме подписката на повече от една трета от клубовете и искаме дата 30 април (петък) за провеждане на конгрес на Националния стадион "Васил Левски" в сектор А. Около 40 процента са събраните подписи за по-малко от месец. Начело с ЦСКА и Левски, които бяха от първите, които се подписаха за конгрес. Така че подкрепата е по-го-ляма, отколкото очаквах на този етап. Всички до един искат промяна и ново ръководство. До две седмици, след като внесем подписката, Изпълкомът трябва да се произнесе. Ако кажат - не, отиваме на съд. Ако те това искат, мисля, че е подигравка с всички колеги. Това ще е доста цинично", коментира Порточанов пред БНТ.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK