Барселона

Лапорта: Ако не спечеля аз, Меси ще си тръгне

Бившият президент на Барселона и настоящ кандидат за поста Жоан Лапорта заяви, че суперзвездата на "каталунците" Лео Меси ще напусне "Камп Ноу", ако той не спечели изборите. 

 

Както е известно, Лапорта ще се бори с Виктор Фонт и Тони Фрейша за поста. 

 

"Аз се намирам в прекрасни отношения с Лео Меси и редложението, което ще отправя към него, ще бъде оценено. То ще бъде съобразено със сегашната ситуация. Не можем да се конкурираме с други клубове, но парите не са водещ фактор за него. Сигурен съм, че Меси няма да остане в Барселона, ако спечели някой от другите кандидати. Той не беше доволен от коментарите на г-н Фрейша за него и за това, че тази тема не е от съществено значение." 

 

"Господин Фонт говори непрекъснато за Шави. Трябва да си изясниш спортната структура, на която смяташ да разчиташ, отколкото непрекъснато да споменаваш имена. Всички те - Чави, Жроди Кройф и Бенайгес вече опровергаха думите ти. Няма нищо, сгрешил си", заяви Лапорта. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK