ЦСКА ЦСКА 1948

Кишишев: Двете ЦСКА ще се обединят!

Бившият национал и шампион с Литекс Радостин Кишишев даде интервю за „Бетенеми“. В него той говори за ЦСКА, националния отбор, както и за футбола в Бургас.

 

„Мнението ми е, че Лудогорец не е това, което беше, но и ЦСКА не е достатъчно мотивиран и не е стигнал нивото на отбор, който да печели мачове за титлата. Предполагам, че Гриша Ганчев няма да остане на „Армията“, но не зная какви мисли има в главата му и колко му струва издръжката. Ако се оттегли, ще има нов ЦСКА - тоест двете ЦСКА ще се обединят. Но това е мое мнение“, каза Тинката.

 

„Качеството на футбола в първенството не се вдига и това не е добре. Ако ме питат мен, не трябва да са повече от трима чужденци Имаме таланти, но не много. Някои от тях са в чужбина, дано да се развият. Ако вземеи някоя точка от Швейцария и Италия, ще е супер, но очаквания за класиране не трябва да имаме“, реалист е Кишишев.

 

„Най-важната причина за сривът на футбола в Бургас е, че се ръководеше от некомпетентни ръководители, които го свалиха на дъното. Кадърни момчета имаме, но от години не съм видял да стават големи футболисти“, каза още Тинката.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK