ОФК Марек 2010 Вихрен (Сандански)

Президентът на Марек: Другите отбори дават пари срещу нас, Вихрен е големия ни конкурент!

Президентът на Марек Цветан Видински коментира и темата оносно битката за върха в Югозападната трета лига и доколко конкурентите спазват феърплея.

 

 

„Марек играе честно! Другите отбори са стимулирани срещу нас, не искам да казвам Доброславци за какви пари играха срещу нас. Стъпиха доста здраво, теренът беше ужасен и ни направиха равен. Всички отбори знаят, че ние няма как да им предложим нещо и се хвърлят изключително здраво срещу нас. Например Доброславци като играха с Вихрен бяха без 10 души от титулярите си, а коренно различно беше срещу Марек. Казвал съм и друг път, че според мен Вихрен е основният фаворит за влизане. Там са хора с организация, със средства… Имат много футболисти, но не играят като нас. Ние сме домакини на Вихрен, но това е чак последния кръг, а дотогава всичко ще е решено. Лошото е, че ние имаме проблеми с изпадащите отбори. С тях играем трудно, защото рушат играта. Има още много мачове, участваме и за Купата на АФЛ, а вече се трупат картони“, обясни президентът на Марек пред Dennews.bg.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK