Левски Ботев Враца

Съдбоносна битка за Ботев (Вр) и Левски днес

Днешната дата 13 март, може да се окаже съдбоносна за тимовете на Ботев (Враца) и Левски Сф, които се изправят в двубои "на живот и смърт" . Този двубои със сигурност ще реши вида на класирането в дъното на таблицата.

 

Ботев (Враца) приема в 16,30 ч. ПФК Левски (Сф) на своя стадион под Вратцата, в опит да хване последната сламка за оставане в групата, която обаче носи името "победа". Всичко друго ще се превърне в гюле на глезена за симпатичният тим на Тони Здравков. За жалост на младият спец и за да направи мисията му още по-тежка, опитните халфове Христо Златински и Даниел Гаджев са наказани за този двубой.

 

На 9 март ботев надви малко неочаквано като гост комшиите от ПФК Монтана, и видяха светлината в тунела, която заблещука след 8 поредни загуби. След известно прекъсване начело на атаката може да бъде Валери Домовчийски, който има силите да мотивира своите съотборници в сблъсъка срещу бившият му тим, чий любимец на феновете бе преди години.

 

В "синият" тим обаче са готови на всяка цена да пречупят коравите врачани, като изминаха стотината километра до Враца с единствената мисъл за победа на всяка цена. Славиша Стоянович няма право на никакви грешки в този мач, като нито моментното състояние на отбора, нито свидните жертви които дадоха с картони могат да го оправдаят при евентуална загуба на точки.

 

Райнов е с наказание за картони, Фейсал Рерас е от седмица с контузия, а под въпрос са Патрик Габриел Галчев и Драган Михайлович. На терена обаче може да е Валери Божинов, който бе стожер в тима на Ботев преди няколко години, а днес може да направи живота на бившите си съотборници .

Бисер Тодоров Бисер Тодоров
Главен фоторедактор

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK