Вихрен (Сандански)

Петър Златинов: Ще докажем, че Вихрен заслужава промоция

От началото на март Вихрен Сандански е с нов старши треньор. Начело на тима застана Петър Златинов, който проходи в професията начело имено на гладиаторите. В събота те гостуват на Чавдар Етрополе в един от интересните мачове от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига. Вихрен дели върха с Марек с по 49 точки.

 

"Вихрен е сред четирите кандидати за атака на първото място и промоция във Втора лига. За да се постигне това, е необходимо да се положи много труд както от нас, треньорите, така и от футболистите, с които работя. С изключение на някои позиции горе-долу отборът е добре окомплектован. Моето желание е да играем добър футбол, с който да радваме нашите фенове и да доставяме удоволствие и за ръководителите на клуба. Винаги съм бил оптимист и като футболист, и като треньор. Не си правя илюзии, че ще ми бъде леко. Предстои ми много работа. На колегите и футболистите, с които работим - също. Не бива да делим отборите на слаби и силни. Във всеки един мач трябва да подходим сериозно и отговорно, за да спечелим максимума от три точки до края на първенството. Това е пътят за оглавяване на таблицата и добиване на право за участие във Втора лига от следващото първенство. Във всеки един мач се играе с различен заряд, като в преките двубои срещу Кюстендил, Беласица и Марек трябва да се раздадем максимално, да спечелим трите точки и да докажем, че сме най-достойният отбор за влизане във Втора лига. На първо време искам да изведа Вихрен на първото място в групата с добър, качествен и резултатен футбол. Като всеки един треньор, започнал кариерата си, и аз мечтая един ден да водя отбори от елита", сподели треньорът пред viaranews.com.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK