Спартак (Варна)

Треньорът на Спартак (Вн) притеснен за лиценза на стадиона за Втора лига

Старши треньорът на Спартак (Вн) Васил Петров призна, че е притеснен дали стадионът на клуба ще получи лиценз за Втора лига. Припомняме, че „соколите“ са убедителен лидер в Североизточна Трета лига и само чудо може да спре тима към завръщане в професионалния футбол.

 

„Ние имаме много качествени млади футболисти. Със сигурност ще искаме да запазим ядрото за Втора лига. Това е нашата цел. Искаме да ги запазим и с тези футболисти да направим един сплотен колектив. Имаме леки притеснения около стадиона. От лицензионната комисия са ни казали какво трябва да се направи по него, за да получим необходимия лиценз. Провели сме разговори с г-н Портних и г-н Балабанов, които ни увериха, че ще се направят ремонтите, за да получим лиценз. Надяваме се това наистина да се случи, защото в противен случай нашите усилия за Втора лига ще се окажат напразни“, обясни Васил Петров пред „Дарик“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK