Левски

Левски препрати Луму на Славия

Очакван ход от мнозина предприеха вчера в Левски. „Сините“ обърнаха гръб на възможността да се подсилят с Иерун Луму. Бившият играч на Лудогорец, който има требъл в Разград, реши да потърси отново развитие на кариерата си у нас, след като не му върза в Гърция. Първо той почука на вратата на Левски, но там са били категорични, че нямат нужда нови попълнения и ще разчитат на футболистите в атака, с които разполагат в момента. А в интерес на истината на „Герена“ не липсват нападатели. Там са Билал Бари, Вапери Божинов, Илия Димитров, Стивън Петков. Мартин Петков също може да играе на върха на атаката, но в момента е изолиран заради коронави-рус. Смята се също, че и Андриан Краев също може да бъде ползван като таран.

 

Така Луму се е насочил към Славия, където се очаква днес да направи първа тренировка с „белите“. След това треньорът Александър Тарханов ще решава дали ще го задържи или не.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK