Славия

Загорчич: Славия заслужава по-добри резултати

Новият наставник на Славия Златомир Загорчич даде първото си интервю след завръщането си в "Овча Купел". 

 

“Изобщо не се колебах дали да се завърна. Тук съм отново, за да си помогнем. Свърши ми отпуската и сега се надявам да постигнем това, което Славия заслужава. Трябва да се работи яко. Всички мачове са важни, няма как да подценим някой. Осем мача трябва да изиграем сериозно. Славия заслужава много по-хубави резултати и ще ги направим. Излизаме на терена и се раздаваме. Щом съм тук, значи вярвам, че можем да го направим”, каза Загорчич. 

 

 

“Има качество в отбора, видях и настроение на тренировката вчера. Има доста млади футболисти има и промени от състава, който беше преди половин година. Вярвам и съм убеден, че ще направим това, което трябва”, заяви, още Златомир. 

 

 

“С Арда утре ще е тежък мач. Гледах доста мачове по телевизията в Сърбия. Вярвам, че момчетата ще се раздадат на терена. Мисля, че кондиционно играчите добре са подготвени и смятам, че няма да има проблеми в това естество. Имах и други предложения, но не се получиха нещата”, заяви още Заги.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK