Берое Етър Велико Търново

Томаш: Вече мисля за следващия мач

Наставникът на Етър Александър Томаш остана изключително доволе от победата на своя тим над Берое с 2:1. 

 

 “Прекарах коронавирус. Щом съм на работа значи съм се възстановил. Гадно е, но когато човек вярва, всичко преодолява. Днес излязохме срещу много силен съперник и силни индивидуалности. Ние показахме отборна игра и спечелихме именно там. Аз работя вече пет месеца с момчетата и виждах, че си слагат едни бариери и днес тази победа е за тях. Все пак трябва да работим още. Те ще са радостни, а аз вече започвам да мисля за следващия мач. Работим постоянно, ние сме наясно, че ни трябват точки и работим именно затова”, каза Томаш. 

 

 

“Аз искам още от Преслав Боруков. За да осъществи мечтите си трябва да знае, че днешният ден е важен. Не гледам класирането, интересува ме мач за мач какво се случва. Най-важното сега е да възстановим момчетата. Човек, когато иска да израства трябва да остави емоциите настрана. Аз съм имам доста положителни дни в Берое и оставам само с хубави спомени”, завърши Томаш.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK