Левски

Бунт за пари в Левски!

Бунт за пари избухна в Левски. Финансовата криза на „Герена“, заради който заплатите се бавят с месеци, е предизвикала част от футболистите на тима да се оплачат във ФИФА, твърдят „Блиц“ и „Дарик“. Въпросните играчи на „сините“ са написали писма до световната футболна централа, в което са обявили, че не са взимали нито един лев от началото на годината. До момента задълженията на Левски са за три месеца, а след 20 април ще станат четири.

 

Принципно клубът дължи пари и на българските футболисти, както и на служители и треньори в ДЮШ. Нашенците обаче на този етап влизат в положението на ръководството. При чужденците обаче нещата не стоят така. Твърди се, че само трима от легионерите, които към днешна дата на „Герена“ са осем, не са се оплакали от забавените пари. Сред тях са Драган Михайлович и Звонимир Никулич.

 

Онзи ден Тити Папазов обяви, че чужденците проявяват разбиране и няма индикации някой да иска да си тръгне заради неизплатени заплати.

 

,3сички са доста либерални към клуба и имат отношение“, заяви Тити.

 

Припомняме, че ръководството на Левски е обещало да плати на футболистите, ко-гато пристигнат парите от продажбата на Робърта в САЩ.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK