Левски

В Левски чакат първо да подпишат с нов спонсор и после с играчите

Ръководството на Левски иска да е наясно с какъв бюджет ще разполага през следващия сезон, за да започне преговори с чуждестранните футболисти с изтичащи договори, пише „Тема спорт“. В момента сините водят разговори с две чуждестранни букмейкърски компании, които трябва да стъпят на българския пазар. Договор с тях може да бъде сключен едва след като те получат лиценз да оперират на територията ни.

 

След като се сключи контракт със спонсор, тогава ще започне удължаване на споразумения и с чужденците.

 

С договори до края на кампанията са Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. Ръководството на Левски иска да ги задържи, но засега на тази тема сериозни разговори не са водени. Причината е, че на „Герена“ не са наясно дали ще могат да удовлетворят финансовите им претенции. При привличането им през зимата играчите бяха наясно с турбулентното състояние на клуба.

 

Дори в момента от Левски са неизрядни платци и част от футболистите настояват час по-скоро да си получат изработените месечни възнаграждения.

 

На „Герена“ имат договорка с близнаците Борислав и Радослав Цоневи да преподпишат.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK