ЦСКА 1948

Куп играчи може да напуснат ЦСКА 1948

Куп играчи може да си тръгнат от ФК ЦСКА 1948 Сф, разбра "Тема Спорт". В новака има недоволство срещу въведеното работно време и това, че футболистите прекарват много дълъг период на базата в Бояна или в Правец. Състезателите негодували, че по този начин не можели да виждат децата и съпругите си или приятелките. Това бе една от главните причини от ФК ЦСКА 1948 Сф да си тръгне Мартин Камбуров. Тогава голаджията призна, че сам е платил, за да напусне клуба.

 

Според запознати в момента имало няколко футболисти, които не били доволни от това, че прекарват дълго време на базата в Бояна. Проблемът бил, че повечето от тях имат дългосрочни договори, които не изтичат през лятото, и трудно можело да напуснат като свободни агенти. Всеки, дръзнал да възроптае срещу дългите часове в лагерна обстановка, бил ваден от групата. В последните два мача извън 18-те е Талин Иванов. Ангел Лясков не бе сред избраниците при победата над Славия в "Овча Купел" (3:1), а срещу Черно море (0:0) в петък вечер остана на пейката. В подобна роля влиза и Димитър Пиргов през пролетта. Освободеният вече наставник Красимир Петров отдавна искал да си тръгне поради гореспоменатата причина.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK