ПСЖ Манчестър Сити

Във Франция разкритикуваха Неймар: Той беше катастрофален!

Медиите във Франция засипаха с критики звездата на ПСЖ Неймар след загубата на парижани от Ман Сити с 0:2 и отпадането от 1/2-финалната фаза на Шампионската лига. 

 

“Льо Паризиан” излезе със заглавие: “Неймар, гений без идея”

 

"Той напълно се изгуби. Липсваше вдъхновение. В нито един момент не изглеждаше, че той може да подобри играта на своя тим, както успя да го направи срещу Байерн! Разочароващ." 

 

Неймар получи една от най-ниските оценки в мача (3) от "Екип". 

 

“Беше обещал да умре на терена, но за съжаление загуби своята битка. Вчера не беше достатъчно добър: няколкократно загуби топката, правеше лоши пасове и взимаше рисковани решения. Не успя да направи никаква разлика със своя дрибъл, особено срещу Кайл Уокър. Разочароващ”.

 

Неймар получи оценка 2 от "Франс Футбол": 

 

"Беше ли наложително да докосва топката по 6 път? Неймар разкри тъмната си страна срещу Ман Сити. Той беше непоносим и искаше да направи всичко сам. При липсата на Мбапе той беше решил, че може да реши всичко сам. Той мислеше, че той е в центъра на всичко и разочароваше своите съотборници. Той прахоса голямо количество добри топки. Към този егоцентризъм той добави ужасен край на мача, в който се опитваше да нарани физически “гражданите”. Всички парижани се предадоха, включително и той, който трябваше да бъде лидерът снощи. Неймар беше катастрофален." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK