ЦСКА 1948

ЦСКА 1948: Родени в София! 73 години ЦСКА

ЦСКА 1948 публикува специален клип по случай 5 май – денят на основаване на автентичния ЦСКА. Във въпросния клип участват почетният президент на „червения“ клуб Ангел Рангелов и звездата на тима Ивайло Чочев. Националът е с фланелката на ЦСКА 1948 за новия сезон, като на видеото се вижда, че на гърба на фланелката пише „Родени в София“.

 

„Армейци,

 

Цялото ръководство на ФК ЦСКА 1948 Ви честити 73-тия рожден ден на армейския клуб! На днешния 5 май започва всичко! Всички битки, трофеи, успехи, сълзи от радост и тъга. Легендата за ЦСКА, предавана от поколение на поколение, не ще угасне никога! И ние от ФК ЦСКА 1948 от 2016 г. насам се борим тя да живее вечно, изминавайки Честния път към върха и гордо носейки червената фланелка! Вярваме, че ЦСКА е много повече от клуб. Това е нашата кауза и любов.

 

Но легендата живее и благодарение на Вас! Всички верни фенове, които застанахте до нас в най-трудния момент в историята на клуба! Този празник е Ваш! 31 титли за ЦСКА и 20 Купи на България в исторически план от основаването през 1948 г. А поводите за гордост са милиони! Убиец на европейски грандове и най-успешен български клуб!

 

ЦСКА с годините се превърна в марка на родната и световна сцена. Продължавайте да пазите тази марка дълбоко отпечатана в сърцата Ви, а ние ще продължаваме да работим неуморно тя да завладява нови хоризонти! В победите и загубите ще бъдем истински и верни на идеалите си!

 

По случай празника, от ФК ЦСКА 1948 Ви представяме специално подготвено видео, с което искаме да Ви благодарим за подкрепата и да Ви кажем: САМО ЦСКА! В него ще видите не само великолепни кадри от нашия град и историята на любимия ни клуб, а и фрагмент от новия екип на „армейците“ за предстоящия сезон. Защото ние от ЦСКА сме родени в София! Честит рожден ден, Армейци!“, написаха от клуба.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK