Реал Мадрид

Медиите в Испания: Българка разделила Икер Касияс с жена му

Медиите в Испания публикуваха интересна информация, според която легендата на Реал Мадрид Икер Касияс се е разделил с жена си - журналистката Сара Карбонеро заради българка. 

 

29-годишната Надя Александрова е в близки отношения с бившия страж на Реал Мадрид още от 2019 г., обявиха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“. Те научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката. Според изнесената информация, тя работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в „Инстаграм“.

 

В предаването се свързват с Надя Александрова, която коментира по следния начин ситуацията: 

 

 

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признава българката.
 
Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар.
 
„Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“, категорична е Александрова.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK