Етър Велико Търново

Фенове на Етър беснеят срещу Томаш

Феновете на Етър не са особено доволни от работата на Александър Томаш. Това показа проверка в официалната фейсбук страница на ,.виолетовите“. Треньорът започна обещаващо на „Ивайло“, но към момента „болярите" са закотвени на дъното, а от Томаш валят единствено оправдания.

 

„Единственото, което трябваше да направят е в един от домакинските мачове - срещу Враца, Монтана и Ботев (Пд), да вкарат един гол... и с две точки повече, къде щяхме да сме... Иначе в 5 мача да има само 2-3 удара във вратата... за какъв професионален футбол говорим, за какви победи? Като са толкова притеснени, изтормозени, да ходят на строеж да бачкат... по-малко ще се напрягат. Ти излизаш да играеш това, което тренираш и работиш 20 години и го правиш с нежелание... безумно слаби. Цял мач я връщаме на вратаря от противниковата половина, а той я изритва и се почва едно скачане и блъскане да я вземем. Вчера сигурно 100 пъти го направиха, всяка атака започва с изритана топка от вратаря“, написа Цветан Червенков. Останалите фенове, коментирали последното изказване на Томаш (след 0:3 от Славия), са с подобни мнения, макар и не толкова изчерпателни. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK