Дунав

Дунав стяга селекция за атаката на Втора лига

Дунав стяга селекция за атака на професионалния футбол, заяви изпълнителният директор на клуба Деян Йорданов. Русенци вече преговарят с няколко футболисти, сред които халфове, централни защитници и нападатели. "Всички те са качествени играчи, които, добавени към сегашния млад състав, който е на възраст 18-19 години, ще вдигнат чувствително нивото на отбора", обясни Йорданов пред "24 часа".

 

През първата година след изпадането на Дунав от ели-та клубът се е освободил от всички спортни дългове, извършени са структурни промени в организацията му и се е водила битка за осигуряване на финансирането на тима. В момента са осигурени спонсори, а и клубът има свои членове, които спомагат за издръжката му. През следващия сезон пред отбора ще бъде поставена задачата за влизане в професионалния футбол, за което се прави качествена селекция. Ръководството на Дунав смята, че отборът трябва сам да извърви своя път на развитие и да влезе естествено във Втора лига.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK