Нефтохимик

Край на драмата! Людмил Киров се завръща начело на Нефтохимик

Людмил Киров ще се завърне в Нефтохимик за последните два мача от шампионата, след като усети силната подкрепа на феновете, футболистите и ръководството на клуба.

Специалистът бе уволнен по най-грозния възможен начин от Манол Иванов, който изпълняваше ролята на изпълнителен директор. 

„Говорих с г-жа Златкова и Ники Маринов и тяхната подкрепа, както и конферентната връзка с футболистите, които ме набраха по време на възстановяването си на плажа, а и голямата подкрепа от страна на феновете, ме убедиха да се завърна. Има два мача и след няколко дни сезонът свършва. Целта си остава – оставане в професионалния футбол. Тя все още е изпълнима. Разликата с Локо (ГО) е само точка“, коментира Киров пред Novapress.

Междувременно Анелия Златкова обяви категорично, че няма нищо вярно в твърденията на досегашния изпълнителен директор Манол Иванов, че е дала съгласието си за уволнението на Людмил Киров.

„Няма нищо вярно в тези твърдения, аз заставам твърдо зад треньора и той е получавал винаги моята подкрепа, откакто е начело на Нефтохимик“, каза тя. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK