Левски

Миланов: Важното е, че Левски игра до последно, не мога да не бъда доволен

Живко Миланов, който и днес водеше Левски, коментира равенството на “сините” срещу Царско село. 

 

“Разбира се, че съжаляваме. Имахме много ситуации, така се случи, че Царско село вкара първи. За мен по-радващото е, че се върнахме и имахме шансове да поведем. Мога само да адмирирам момчетата, защото дадоха всичко каквото могат към момента.

 

Аз, както казах и миналия път, докато има шанс, Левски ще се бори. След равенството между Ботев и Черно море се отвори възможност за нас, ние не успяхме да я грабнем и затова момчетата съжаляват много в съблекалнята.

 

Липсваше завършващият удар. Имахме достатъчно ситуации, за да отбележим. Някой път от една ситуация може да вкараш, друг път от 15 да не успееш. За мен е важното, че Левски игра до последно, опитвахме се да обърнем резултата. Съвсем друго щеше да е, ако ние бяхме вкарали първи. Не мога да не бъда доволен.

 

Надявам се да издържим. Дори и днес имахме момчета, които играха с проблеми. Имаше вирусни проблеми. Ситуацията е такава, че имаме постове, които не можем да пипнем, те играха и дадоха максимума от себе си”, заяви Миланов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK