Манчестър Юнайтед

Солскяер изпрати писмо до легендарен български фен

Екстравагантният фен на Юнайтед - свищовлията Манчестър Здравков Левиджов Юнайтед, получи подкрепа от мениджъра на британския клуб Оле Гунар Солскяер. Нашенецът получил окуражаващо писмо от норвежеца, който разбрал от медиите, че запалянкото е изпаднал в депресия, съобщава „Борба“.

 

„Скъпи Манчестър Здравков, с тъга научихме, че преминавате през тежки моменти. Искахме да се свържем с вас, за да споделим нашите благопожелания. Чухме, че сте голям фен на Манчестър Юнайтед и се надяваме, че се наслаждавате на сезона, който имаме до момента. Страхотно е отново да можем да играем футбол. Въпреки че не е същото без публика, усещаме подкрепата на привържениците, които гледат от своите домове. Можем да си представим колко е трудно за вас и вашето семейство. Надяваме се, че няколко сантиментални думи ще ви окуражат, за да останете силни в тези предизвикателни дни. С най-добри пожелания. Пазете се!“, гласи посланието от треньора на тима.

 

Манчестър от Свищов изпаднал в безизходица, защото в продължение на две години не можел да си намери работа. Нашенецът загубил и майка си и дори мислел за самоубийство. „Любовта към Юнайтед ме крепи в живота. В крайна сметка вече си намерих работа. Обади ми се един човек и ми предложи да работя на строителен обект в близост до София. Щях да приема, но вече се бях съгласил да замина за морето. Тук се грижа за поддръжката на плажа“, казва свищовлията пред „Борба“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK