Нефтохимик

Страхил Димчев влиза в Нефтохимик

Страхил Димчев ще влезе в съвета на директорите на Нефтохимик. Това обяви шефът на спорта в Бургас - Йордан Георгиев. Димчев се е ангажирал да помага финансово на бургаския клуб, който е в тежко състояние.

 

Йордан Георгиев разкри още, че "Бургасбус" води дела срещу Нефтохимик. Освен това клубът има натрупани дългове и към местните "Спортни имоти".

 

Същевременно стана ясно, че Анелия Златкова е поискала допълнителна финансова помощ от Община Бургас. За целта са поискали от нея план за развитието на клуба в следващите 3 години. Тя е била категорична, че ако не го получи, може да премести тима във Варненско.

 

Георгиев обяви претенциите на собственичката на Нефтохимик Анелия Златкова за неоснователни. Той бе категоричен, че Община Бургас коректно спазва всичките си ангажименти към клуба и е платила всичко договорено. Освен това от петролна компания е постъпило дарение в размер на 100 хиляди лева.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK