Лудогорец

Козмин Моци е новият технически директор на Лудогорец

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви новата работа, която Козмин Моци започва в клуба. След края на настоящата кампания румънската легенда на "орлите" обяви оттеглянето си от професионалния футбол, като сега ще заема поста на технически директор в клуба.

 

"Искам да обява една новина - от една страна приятна, от друга не толкова. Неприятна, защото една епоха приключва - Козмин Моци няма да играе повече. По стечение на обстоятелствата Моци първи обяви прекратяването на своята кариера. Момчетата, които първи знаят какво е ДНК-то на отбора, каквито са Марселиньо, Дяков, Владо Стоянов, трябва да работят при нас. Моци от днес нататък официално е технически директор на клуба. Той ще е дясната ръка на Георги Караманджуков - човекът, който отговаря за целия спортно-технически процес в клуба. Нормално е да дойде моментът, в който някой да трябва да му помага. Моци ще помага и на старши треньора, и на мен. Отборът е в един труден момент и всички ние разчитаме, че той ще помогне този процес да мине максимално бързо", заяви Петричев.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK