Чавдар (Етрополе)

Йордан Юруков застана начело на Чавдар (Етрополе)

Бившият старши треньор на ЦСКА-1948 Йордан Юруков застава начело на "Чавдар" (Етрополе). Младият специциалист от Разлог е амбициозен и иска да постигне добри резултати с тима от Югозападната трета лига.

 

През миналия сезон Юруков водеше ЦСКА-1948 в efbet лига, след което беше асистент на Александър Тунчев в "Локомотив” (Пловдив). Юруков е бивш футболист на "Македонска слава", ЦСКА и "Черно море".

 

"Чавдар" (Етрополе) през миналата кампания остана на пето място на Югозапада, непосредствено след кандидатите за професионалния футбол "Марек , ФК "Кюстендил", "Беласица" и "Вихрен". По този повод се свързахме с досегашния старши треньор на Чавдар (Етрополе) Красимир Стоев, който сподели следното: "Да, наистина информацията е точна. По мое предложение Йордан Юруков става старши треньор на мъжкия отбор. Аз вече съм изпълнителен директор на клуба. Това, разбира се, не означава, че няма да бъда плътно до Йордан Юруков. Имам заръката на кмета на община Етрополе да стягаме отбор за спечелване промоция за Втора лига от следващото първенство. В момента работим усилено по селекцията и се надявам да изградим един още по-стабилен отбор, за да нямаме пречки за спечелване на първото място в крайното класиране на ЮЗ трета лига", заяви Красимир Стоев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK