Левски

В Левски се препитват кой ще играе

Кой ще излезе за първата тренировка на Левски? Този въпрос си задават не само феновете на тима, но и ръководните фактори на „Герена“. Според запознати от няколко дни върви препитване към футболистите за намеренията им. В това число влизат и футболистите, чиито договори изтичат на 30 юни. В тази бройка са вратарите Михайлов и Кръстев, Райнов, близнаците Цоневи, Краев и Божинов. Матео Стаматов също е обвързан със „сините“ до края на месеца, но бе категоричен, че няма да продължи. От останалите пък Илия Юруков е краен, че този път няма мърдане и ще разтрогне договора си, за да осъществи трансфер в Арда.

 

На този етап няма яснота дали в групата, която Живко Миланов ще изведе днес в 18,00 часа, ще бъде и Начо Монсалве. Испанецът подписа с Левски до лятото на 2022 година, но има всички поводи за скъса с тях и да си потърси бъдещето на друго място, както стори голяма част от чужденците на „Герена“ още преди края на пролетния дял.

 

До късно снощи „сините“ нямаха списък с футболистите, които ще стартират подготовка, а само на юношите, които ще бъдат привикани, за да се борят за място в първия отбор.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK