Нефтохимик

Нефтохимик започва подготовка в понеделник, представя нов старши-треньор и допълнителен спонсор

Нефтохимик се събира в понеделник, 21-и юни, за първа тренировка, оповестиха от ръководството на клуба.

Ще бъде представен нов старши-треньор пред футболната общественост в Бургас и отбора, а освен това тимът си остава твърдо в Бургас и няма да се мести в Суворово, както се говореше.

„Нефтохимик е емблема на Бургас и отборът ще си остане в града, няма да се мести другаде. Ще си играем на „Лазур“. Решението е категорично, за да се спрат всички спекулации“, обявиха от ръководството на бургазлии.

Работи се усилено по селекцията на отбора, като се преговаря с качествени футболисти, които да вдигнат нивото.

Силното представяне на бургазлии в края на миналия сезон помогна Мохамед Брахими да премине в елитния Пирин, а Раел Лолала в друг елитен тим – Локомотив (София).

„Показахме, че отборът е трамплин, така че се надяваме доста други момчета да последват техния пример. Да дойдат тук, да се докажат, и след това да вървят нагоре!“, коментираха още от ръководството на тима.

Подготвя се и подготвителен лагер в края на месеца, а освен това тимът ще представи и допълнителен спонсор, който ще подпомага мажоритарния собственик в издръжката на клуба.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK