Левски

Станимир Стоилов е готов да се завърне в Левски

Станимир Стоилов е готов да застане начело на Левски, обяви мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков, който разкри какъв ще е план “Б”, ако нещата с Джоузеф Диксън не се получат.

 

“Да, срещал съм се с Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в Левски, ако се случат нещата и се подпише този договор. Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора и условията, в които иска да работи. Не съм загубил надежда да се случат нещата. И ако се случат, имаме готовност за селекция и най-вече за треньор.

 

Разбира се, че имаме и план “Б”. При всички случаи той се свързва със стягане на коланите и лишения. Няма да си го причина на себе си да се стига до ситуации буквално да лъжем футболистите, хората от администрацията и треньорите в школата.

 

Може би в близките 10 дни ще имаме подписани един или два рекламни и спонсорски договора, но няма да са в такива размери, какъвто е план “А”, разкри Наско Сираков.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK