Беласица

Беласица започва на 28 юни

Беласица” започва подготовка на 28 юни, като традиционният водосвет е насрочен за 17.00 ч. на стадион “Цар Самуил”. До този момент са уговорени две контроли. Първата е в Банско на 3 юли с втория тим на ЦСКА 1948, а втората е на 13 юли, когато комитите гостуват в Благоевград на завърналия се в елита “Пирин”.

 

Не сме изпуснали фатално някакви срокове, вече обозначихме първото лятно занимание. Ще има още поне 3 контроли по време на подготовката, търсим съперници за тях. Все още няма яснота около това как ще изглежда отборът и неговата управленска структура, защото не е проведена срещата при кмета, на която ще се разискват тези въпроси. Независимо от решенията, които ще се вземат на нея, организационните въпроси около подготовката трябва поетапно да намират отговорите си, за да може отборът да е наясно с програмата си, когато се събере в края на юни”, каза консултантът по селекционната политика Георги Петров.

 

Източник: Официалната фейсбук група на Беласица
Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK