Левски

Павел Колев отказал предложението на Диксън

Плановете на Джоузеф Диксън за Левски продължават да удрят на камък. Изпълнителният директор на "сините" в оставка Павел Колев е отрязал британеца за шефски пост в клуба. Припомняме, че Диксън обяви официално, че иска Колев да остане на "Герена" като директор и след като британецът вземе акциите. Двамата са имали среща точно, за да обсъдят този въпрос, но Колев е отказал предложението. Причината - той от януари работи за УЕФА и помага на Левски, само защото обича и уважава клуба. Иначе заплата не взима. 

 

 

От "Герена" разкриха, че Диксън искал да задържи Колев, защото видял отлично, че само заради работата на директора в оставка Левски не е обявил фалит до момента. Припомняме, че денят Х за "синия" клуб ще бъде на 6 юли, когато кандидатът за купувач трябва да преведе в касата на Левски 3 500 000 долара, които е обещал да даде преди да вземе акциите. Към днешна дата на "Герена" няма много оптимисти, че това ще стане, пише "Мач Телеграф".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK