Болоня ЦСКА

Болоня иска нов наем на Антов

Болоня не се отказва от Валентин Антов, въпреки че твърдо не иска да плати 3 000 000 евро за правата на защитника към този момент. Припомняме, че италианският клуб взе под наем през януари юношата на „червените“ срещу 500 000 евро, а в договора имаше клауза за задължително откупуване за 3 млн., ако националът изиграе 8 мача за тима. Антов обаче беше използван в само 5 срещи през пролетния дял на Серия А и това дава възможност на тима да извива ръцете на ЦСКА. Според zerocinquantuno.it последната идея на ръководството на Болоня е Валентин да отиде отново под наем в Италия, а в края на сезона клубът да има възможност да го купи на малко по-висока цена от споменатите 3 000 000.

 

В Италия се надяват, че дребното увеличение ще накара ръководството отново да пусне Антов под наем. Самият футболист няма никакво намерение да се връща да играе в България, а това е друг плюс по сделката.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK