Левски

Левски вади договори за шестима нови

Ръководството на Левски ще предложи договори на шестима от основните футболисти на сините от миналия сезон. Става въпрос за Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов, Звонимир Микулич, Драган Михайлович и Андриан Краев. Контрактите им изтекоха след края на сезона и в момента те тренират със сините, чакайки развитие около новия собственик. Силните фигури на "Герена" ще предложат дългосрочни контракти на шестимата другата седмица, като желанието им е те да са гръбнакът, около който да се изгради съставът на Левски. Идеята е при евентуална тяхна продажба да постъпят и свежи пари в касата на сините.

 

Шестимата пък са дали дума, че ще проявят разбиране за тежката ситуация, в която се намира клубът, и са се доверили на мажоритарния собственик Наско Сираков, че скоро ще получат дължимите си заплати.

 

Братя Цоневи са провели разговор с легендата и са информирали, че ще изчакат до последния момент за проясняването около бъдещето на клуба. Интерес към двамата не липсва, като за момента те са отклонили всички оферти.

 

Такава е ситуацията и с двамата чужденци - Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Те също са изявили желание да продължат да носят екипа на Левски, но и тяхното бъдеще ще зависи от това дали Наско Сираков ще успее да стабилизира сините в следващите седмици.

 

Носилият лентата през по-голямата част от пролетния полусезон Мартин Райнов също има готовност да остане, както и младият Андриан Краев. Последният в момента се подготвя по индивидуална програма, след като претърпя операция след края на сезона.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK