Марек1915 - Дупница

Марек търси 100 бона за Бончук, билетите по 5 лв

Сериозна сума се очертава да глътне ремонтът на легендарния "Бончук" в Дупница, за да може Марек да домакинства на своя стадион във Втора лига. Предписанията от 4 листа, дадени от инспектиращите от БфС за привеждане на съоръжението в съответствие със задължителните норми, вещаят инвестиции в размер на 100 000 лв. За самото участие при професионалистите пък клубът се нуждае от половин милион.

 

Новакът във втория ешелон определи цена на билетите за новия сезон по 5 лева. В Югозападната Трета лига талоните бяха по 2 лв., а феновете взимаха по няколко, за да подпомогнат любимците си в тежкото финансово бреме.

 

"Наясно съм, че повишението повече от два пъти не е добра новина за запалянковците, но се надявам това да не доведе до отлив от трибуните. Нямаме обаче компромисен ход. Само съдийските такси ще ни струват по 1200 лв. на мач", коментира президентът на клуба Цветан Видински, който анонсира пускането в близко време на сезонни карти за ВИП ложите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK