Беласица

И Беласица с открито писмо до министъра на финансите

Ръководството на Беласица (Петрич) изпрати открито писмо до министъра на финасите Асен Василев в защита на братя Найденови. Както е и известно, едни от най-големите спонсори на родния спорт попаднаха в списък на Министерството на финансите и вече доста клубове и федерации изразиха подкрепа към фамилия Найденови. 

 

Публикуваме писмото на Беласица без редакторска намеса:

 

"До

 

г-н Асен Василев

 

Министър на финансите

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

 

от ОФК Беласица Петрич 1923

 

Уважаеми г-н Василев,

 

Изказваме категорично неразбиране и неприемане на създалата се ситуация, която подлага на поредно изпитание немалко футболни клубове в цялата страна. Стотици деца, юноши и мъже тренират и поддържат устоите на спорта в България, благодарение на хора, които имат желание и практически помагат за това. Визираме Цветомир и Боян Найденови!

 

Обезпокоителна е информацията отпреди дни, че двамата в бъдещ план са под угрозата да попаднат в т.нар. разширен списък от лица, подлежащи на санкции от OFAC. Такава перспектива за efbet и собствениците на компанията буди недоумение и ярко очертава поредната безпътица, в която ще изпаднат спортните клубове, чието развитие е пряко зависимо от финансиране – същото се осигурява именно от Цветомир и Боян Найденови.

 

Вярваме, че ще бъде взето предвид мнението на българските спортни клубове, чиято перспектива зависи от хора, обичащи спорта и хора, вземащи адекватни решения!

 

С уважение: ОФК Беласица Петрич 1923"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK