Спартак (Варна)

Мирчев призна: Избрах Спартак (Варна), защото тук се работи изключително професионално!

След 2 тренировки с Добруджа нападателят Владо Мирчев реши да се завърне в родния си клуб Спартак, като вчера се включи в заниманието на “соколите”. Това ще бъде трети престой в Спартак за нападателя, който в кариерата си има мачове в Шампионската лига с БАТЕ Борисов.

“Да, това ще ми е трети престой в Спартак Варна, надявам се да е за последно. Като свърши първенството имах предложения от много отбори в Б групата. Прецених, че е най-добре да съм вкъщи. Щеше да е хубаво още в началото да започна със Спартак, но не бяхме седнали да се разберем. От Добрич ми звъннаха и се присъединих към подготовката им. Не бях подписал, потърсиха ме от Спартак и бързо се разбрахме. На първата тренировка много добро впечатление ми направиха младите играчи”, каза нападателят.

“Няма да е лесно във Втора лига. Сред отборите тази година ще има повече такива, които ще се борят да влизат в елита. Това означава, че ще има тежки мачове. по най-бързият начин трябва да се влиза в час и да се трупат точки. Тази година най-важното ще бъде отборът да се спаси. Хората трябва да знаят, че няма как всеки мач едва ли не да биеш с с 3-0 и 4-0. Това не е В група.

В Спартак Варна се работи много професионално, няма нищо общо с предните ми престои тук”.

Информация: sportarena.bg

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK