Дунав

Наставникът на Дунав: Финансовото ни положение не ни позволя да се борим за Втора лига

Наставникът на Дунав Русе Ивайло Кирилов заяви, че финансовото положение на клуба засега не позволява битка за промоция във Втора лига.

 

„Може да постигнем тази цел като отбор и игра, а не като финанси. Известно ми е, че не е много розово. Ръководството на клуба прави всичко, за да се разплаща по всички пера. Трудно е, няма защо да го крием. Русенският бизнес трябва да подкрепи нашия проект, още повече, че залагаме изключително на местни кадри“, каза Кирилов пред русенския в. „Утро“.

 

Относно кадровия потенциал и селекцията той добави: „3а мен няма млади и стари. Ето при нас се готви Радослав Великов, който е роден през 2005 година. Момче с качества! Наше, русенско. Ако е достатъчно добър, защо да не е част от отбора! Кристиян Господинов също е много млад, но тренира и играе мъжки. Драгош Фърчулеску пък е опитен футболист. Освен това е и много добър човек. Не се прави на звезда, виждам го как съветва младите момчета на всяка тренировка и се държи приятелски с тях. Той ще е от полза като един от лидерите в отбора. Освен това е играч с качества. Лично аз го виждам да действа като плеймейкър зад гърба на нападателите“.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK