Спартак (Варна)

Босът на Спартак Варна: Ще имаме най-много фенове

Спартак Варна ще има най-силно фенско присъствие на мачовете си във Втора лига. Това прогнозира босът на соколите Асен Миланов. Той вече има съсобственик в лицето на местния бизнесмен Павлин Николов.

 

"Спартак ще бъде и най-атрактивен за телевизионни излъчвания от срещите във втория ешелон. Вече много футболисти ни се обаждат и искат да играят при нас. Обаждат ни се и много мениджъри и ни предлагат свои играчи", добави Миланов.

 

"Постоянство, вяра и търпение, към това ще се придържаме в работата си. футболът е тънка материя, още се учим на тънкостите й. Искаме да привличаме млади и перспективни играчи, да разчитаме на наши кадри, да развиваме качествата на всички и ако един ден друг клуб поиска наши играчи, да имаме основание да претендираме за определена сума. Разбира се, може и да купуваме футболисти", каза босът на соколите. 

 

Той разкри, че през ноември ремонтът на стадион "Спартак" трябва да приключи и съоръжението да е в завършен вид. Той получи лиценз за Втора лига след известни условности. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK