Дунав

Треньорът на Дунав: Играчите са жадни, ще гоним промоция

Треньорът на Дунав Мартин Цирков изрази задоволство от видяното срещу Спартак Вн в първата контрола. Драконите спечелиха във Варна с 4:0.

 

"Хареса ми агресията, с която играхме, защото ние сме все още на етап на големи физически натоварвания и не можем да очакваме кой знае колко изчистена игрова концепция. Резултатът, разбира се, не е показателен, защото след почивката и в двата отбора настъпиха много промени, но през първото срещу основния състав на Спартак също играхме доста добре. Целта ни е да играем мачовете си на високо темпо с много агресия, играчите да вземат бързо правилни решения и да проявяват интелект в ключови ситуации. Затова ще е ключова ролята на опитни футболисти като Драгош Фърчулеску, Йордан Димитров и Диян Димов, които внасят именно тази необходима рутина на отбора ни, ако щете и житейски опит, който липсва при останалите. Мисля, че имаме потенциал да се борим за промоция тази година, играчите ни са жадни да се развиват. Те имаха и една безценна първа година в мъжкия футбол, където видяха много, и сега е време да надградим. Това може да стане само с много упорита работа", каза Цирков.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK