Гренобъл

Насочете се към Гингам

"Тотаджиите" знаят, че трябва да се използва всяка възможност за печалба, стига да имаш усет и познания за закономерностите в световния футбол.

Днешният тираж е преддверието на уикенда, през което може да минете към гъстите ставки със самочувствие. Ето защо бихте се насочили към един интересен залог сред мачовете за Купата на лигата във Франция.

Един срещу друг се изправят два изпаднали отбора - последният в Лига 1 миналата кампания Гренобъл, и изхвърчалият като 18-и във втората дивизия Гингам. В Г битката бившите съотборници на настоящия халф на Литекс Христо Янев (на снимката в червени екипи) може и да не се възползва от домакинското си предимство. Да не забравяме, че Гингам втрещи футболния свят, като вдигна Купата на Франция миналата година.

Все пак отборът, дал Жан-Пиер Папен, Венсан Кандела, Флоран Малуда и Дидие Дрогба, има турнирни традиции.

Bet365 Предлага Х2, тоест победа за госта или равенство, срещу коефициент от 2,00. В стремежа да удвоите парите си имате основание.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK