Спортист (Генерал Тошево) Шабла

Срам и позор за Спортист (Генерал Тошево)

"Каква футболна драма" - тези думи явно няма да чуем скоро за "Спортист". Седми кръг на първенството на североизток във "В" група, донесе срам и позор за отбора от Тошево. Отборът Шабла направо размаза тошевци с 5:0 на собствения им терен. Като казваме тошевци, всъщност не разбирайте футболисти от Генерал Тошево, а странни некадърни попълнения от околията, които треньора незнайно как е избрал, коментира Тошевонюз."При условие, че нашите футболисти са класи над тези некадърници. Не знам докога ще търпим наглостта на този псевдо треньор, доказал как не бива да се прави селекция. Крайно време е футбола ни да заеме полагащото му се място в обществения живот, а не отбора да е средство за далавери и безумия. Както знаете футболът гълта 70 % от парите за спорт в общината , а резултата е плачевен. Всички спортове са класи над футбола в национален мащаб. Да се надяваме ръководството на "Спортист" да вземе мерки и да вдигне отбора от пепелта. Решението е просто - само футболисти от Тошево, истински треньор и правилно разпределени средства. Имаме млади момчета, които ще играят и без заплащане, стига отбора да е истински", коментират в града.


В следващия кръг отборът от Генерал Тошева гостува на "Рапид" - Шумен, които са на 15-о място във временното класиране  с едно по-напред от "Спортист".

 

 

Новината е изпратена на е-мейла на редакцията от TOSHEVONEWS

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK