Лудогорец Скрита сила Ураган (Гецово)

Освободени от Лудогорец се чудят къде да играят

Освободените в неделя футболисти на Лудогорец - защитниците Галин Цонев, Момчил Петров както и халфа Ангел Янков, които са от Разград все още на са решили къде ще играят след края на зимната пауза. Още в неделя докато чакаше да си вземе заработените пари Момчил Петров с усмивка сподели че има вероятност през пролетта да заиграе с фланелката на есения шампион на "А" областна група на Разград "Ураган "с.Гецово. Всъщност футболистът е от това село, което се намира на пет километра от Разград.

 

Ангел Янков пък каза, че засега никой не е разговарял с него. Защитникът Галин Цонев също заяви, че с него не са разговарели за участие в разградски клуб през пролетта.

 

Гальо, който има най много участия с фланелката на "Лудогорец" през есента, уточни че се връща на работа за която шест месеца е бил пуснал неплатена отпуска.

 

Същият добави, че има вероятност да заиграе в Скрита Сила (Мъдрево) заради това че там са неговете приятели футболисти играли дълги години заедно. Ще припомним, че в култовия тим от Мъдрево през есента играха 11 титуляра на отбора "Разград 2000" които го вкараха в Б група.

 

Тук президентът Майрям Апти -Марчо дава добри пари за участие и най вече за победа като премията надхвърля 100лева.

 

на снимката: отборът на "Разград 2000" в началото на пролетния полусезон 2010 в "В" група , Предпоследният от ляво на дясно - клекнали -Ангел Янков , прави отляво на дясно последния Галин Цонев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK