Росен Ванков продължава да впечатлява Враца - избран за футболист на годината

Вече втори сезон, в лицето на Росен Ванков, отборът на Ботев Враца има истински стълб в защитата си. Дошлият, по ирония на съдбата, от сегашния конкурент на Врачани отбор на Етър В. Търново футболист, се наложи много бързо като несменяем титуляр, а сърцатата му игра и пълно раздаване на терена спечели много бързо и най-скептичните фенове.

 

През този сезон, Росен показа невиждано мъжество, след като въпреки неприятна контузия бе готов да играе и да помага на съотборниците си в най-натоварените периоди като макар на моменти едва да изкарваше мачовете, той не се криеше и със стиснати зъби излизаше и вършеше каквото се очаква от него. В края на полусезона той получи признание от съотборниците си, които го избраха за капитан на отбора, а вчера и футболните деятели във Враца отчетоха приноса му като го обявиха за футболист на 2010 година в града под Околчица. 


Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" поздравява Росен Ванков с наградата и му пожелава след 6 месеца да изведе отбора до промоция в А група!

 

 

Специално за Football24.bg Ал. Алеков

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK