ЗС на БФС София с нов председател

Досегашният секретар на Аматьорската футболна лига Валентин Чакъров поема поста председател на Зоналния съвет на БФС в София, съобщи БТА. Чакъров ще поеме официално поста утре. В кариерата си на футболист той направи име като централен нападател на Пирин (Благоевград), след което започна треньорска и административна работа.

 

В петък той беше представен на конференцията на съдиите, които ще обслужват напролет мачовете в Югозападна България. Зоналният съвет на БФС в столицата администрира първенството на Югозападната В група, а също така и зоналните първенства при юношите и децата. Към този център са подчинени всички шампионати- за мъже, юноши и деца, в областите София, София-град, Перник, Пазарджик, Кюстендил и Благоевград. Чакъров сменя на поста дългогодишния председател в Югозападната зона Димитър Кукуванов.

 

"Не ме е страх от работата, която ми предстои. Имам доста нови идеи, които ще се опитам да наложа. Става въпрос и като състав на В групата, и като състояние и структури на комисиите. Но поемам поста по средата на първенството и ще видим какво ми позволяват документите да променя. Наясно съм какво трябва да очаквам, работата като тип не ми е чужда, коментира новият началник на футбола в Югозападна България.

 

"За мене най-важното е да се наложи стройна организация, а също така да има добър диалог на ниво централа- клубове. Имам предвид и факта, че тази криза се отрази доста тежко на футбола, допълни Валентин Чакъров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK