Стамболово

ОКОНЧАТЕЛНО: Стамболово напусна "В" група

Отборът на Стамболово 2007 се присъедини към клуба на отборите, които няма да продължат сезона. Така тимът от едноименното село няма да играе на пролет в Югоизточната "В" група. Новината бе потвърдена официално от Спортно-техническата комисия към на Зоналния съвет на БФС в Пловдив.

 

Резултатите на отбора от есента ще бъдат признати, а през втората част от сезона ще бъде присъждана служебна победа с 3:0 на противниците му. Стамболовци бяха решили да доиграят сезона с юноши, но сега окончателно са решили, че нямат възможност да влагат повече средства в клуба. До този момент Стамболово се намираше на предпоследното 19-о място в класирането с 10 точки.

 

Тимът, който в продължение на две години беше издържан от бизнесмени, близки до политическа партия, се смята за изпаднал от Югоизточната В група и от есента може да поднови съществуването си в регионалната група в Хасковско.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK