Ураган (Гецово) Мортогоново (с.Мортогоново)

Шест мача от "А" ОФГ Разград в събота

В събота ще се изиграят шест мача от 15 кръг на "А" областна футболна група Разград.Двубоят между Лудогорие (с.Мортагоново) и лидера Ураган (с.Гецово) се отлага зарадилош терен на домакините. 


Шефът на ОС на БФС Стефан Райчев сподели, че през следващата седмица председателите на трите комисии - спортно-техническата, дисциплинарната и съдийската на местната футболна цетрала, ще отидат и разгледат състоянието на стадиона в село Мортагоново. След това ще се вземе решение дали ще се играят мачове на този стадион през пролетта от областната група или не.


От 12.00 часа е мачът между Левски (с.Подайва) и Арсенал (с.Лъвино). От 14.00 часа са Локомотив (с.Самуил)- Вихър (Владимировци). Тази среща спокойно можем да я наречем дербито на този кръг, имайки предвид, че и двата тима искат промоция за "В" групанаесен.Останалите мачове са: Стара сила (Старо селище) - Вихър (Завет), Челси (Брестовене) -Слава (Севар), Единство (Китанчево) - Златен клас (Благоево).


"Б" областна футболна група - Разград стартира следващата седмица на 19 март, казаха отОС на БФС.


Венко ВЕНКОВ

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK