Вихър (Алд)

Възстановяването на стадиона на Вихър (Алдомировци) върви добре

Възстановяването на незползваният почти 20 години стадион "Вихър" в село Алдомирвци, върви по план, и вече се вижда "светлина в тунела", след като игрището бе тотално занемарено през годините.

 

 

След като в продължение на две седмици се работи усърдно върху изравняване и разрохване, в неделният ден на стадиона премина най-малката фреза, която изравни и последните неравности по терена и зад вратите.

 

Президентът на отбора Ивайло Кирилов неотлъчно бе на стадиона, като сподели, че вече може да се мисли за тревни смески, място за поставяне на помпа за поливане, и новите съблекални, които престои да бъдат построени. Благодарение на общите усилия на приятелите на отбора, кметът на Алдомировци г-н Тодор Петков и др., стадиона може и да е готов за началото на сезон 2011/2012.

 

В момента отбора на Вихър играе и тренира на игрището на Гимназията по транспорт в Сливница, което е неудобно за жителите на Алдомировци, да наблюдават своя тим, независимо, че до общинският център е само 5 километра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK