Трявна Ботев (Козлодуй)

Изп. директор на Ботев (Кз): Какви уговорки? Не говоря от 1 година с президента на Трявна

Изпълнителният директор на Ботев (Козлодуй) Мартин Манасиев на свой се свърза с Football24.bg в отговор на твърдения на президента на Трявна Костадин Нейков, че се е опитал да купи мачовете между двата отбора.


"Първо на първо искам да кажа, че не говоря с г-н Нейков от близо 1 година. Тогава на един симпозиум в Ловеч, той вдигна скандал и дори бе изгонен от мястото. Действително днес бях на мача в Мездра, но това е защото някои от футболистите на Локомотив, като Страти Илиев, които са мои играчи. Бях преди това с Ферарио Спасов на мача на юношите между Левски и Литекс. Искам чрез Вашата медия да поздравя г-н Нейков. Аз съм казал, че има клиники за душевно болни - в Лом и Кърлуково, ако има нужда - мога да го уредя.


Твърденията изобщо не искам да ги коментирам. Също така мога да кажа, че Трявна взеха 3000 лева от Бдин за победата над нас. За мен въпросния господин е двойка спатия, ако разбира малко от карти.


Що се отнася да срещата в Мездра. Получи се интересен двубой, въпреки че и двата отбора бяха слаби. Влязах в съблекалнята на Локомотив, за да поздравя отбора и да им кажа, че в мача с нашия отбор искам да се хвърлят на максимум, за да видя дали моите футболисти си заслужават заплатите", каза за Football24.bg Манасиев. 

 

Фото: вестник "Конкурент"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK