Торнадо (Безден)

Торнадо (Безден) - служебният първенец !

Тази коментар може и да засегне някои хара, други може да не са напълно съгласни с него, но със сигурност има и такива които са на същото мнение!


Торнадо от костинбродското село Безден, отбор от малко населено място, койтоби трябвало да е създаден за да радва хората в това населено място, но дали ги радва?

Отбора завърши сезона на 1-во място в ОФГ София запад, но с нищо не доказа, че е по-добър от останалите отбори в групата. Да запишеш 7 служебни победи от 18 мача за сезона е нещо с което не трябва да се гордееш, а напротив да се срамуваш. Без тезе служебни победи класирането в групата мажеше да е съвсем друго и на бараж можеше да е някой по-стоиностен отбор.


В Безден този сезон се играха едва 5 мача, е какъв е смисъла тогава от това да има отбор там?


Всички отбори в региона знаят как се играе в Безден, с джиповете паркирани от четрите страни на ъгловите удари, с откровенните балтии на Торнадо у дома и с не рядкото завършване с бой на мачовете или слид тях. Именно по тези причини половината отбори в групата предпочетоха да загубят служебно в Безден, пред това да си тръгнат наритани или още по-зле - набити!

 

Това, че грубостите и примитивните методи не са от този сезон се знае, но на никой отзоналния съвет на БФС не му прави впечатление или умишлено си затварят очите години наред! Торнадо със сигурност има и футболни достоинства, но те остават на заден план впредвид всичко друго. Дано футболисти и ръководство се вразумят следващия сезон и дано В Безден се изиграят всички мачове и отбора завърши сезона без служебна победа, пак тогава ако са най- добри нека станат отново първи!

 

Изпратено от: joroaa@abv.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK