Видима

Лаптопа: Искам да започнем да побеждаваме още в началото

Новият старши треньор на Видима-Раковски Костадин Ангелов се надява, че отборът ще бъде фактор в първенството през новия сезон. Севлиевци запазиха мястото си в "А" група след серия от баражи, но през новия сезон целта вероятно ще бъде отново оставане в групата.

 

„Желанието ми е да изградим добър отбор, който да бъде фактор в „А” група.” – изрази очакванията си за новото първенство Костадин Ангелов. „Искам да започнем да побеждаваме още в началото.

 

Ще се опитам да променя стила на игра, тъй като това, което показахме в баража не ми хареса. Резултати, по отношение на облика на отбора, може би трябва да се очакват след около 6 месеца. Тогава мисля, че може да си проличи, дали работата ми е успешна, или не. Доста нови футболисти се присъединяват към отбора, но като цяло запазваме основното ядро – Бранеков, Русев, Ашимов, Господинов.” – коментира новият наставник на Видима-Раковски.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK